Over mezelf

 

Over mezelf

Mijn naam is Kelly Vandewiele, geboren in 1993 en oprichtster van Felix Fortuna. Zolang ik me kan herinneren heb ik dieren rondom me heen gehad. Op dit ogenblik deel ik mijn huis met vijf katten (twee langharige en drie kortharige), twee cavia’s , drie waterschildpadden en enkele kippen. Onnodig te zeggen waarschijnlijk dat ik een grote dierenvriend ben. Op de één of andere manier voelen dieren zich heel snel op hun gemak bij me, en andersom. Precies om die reden besloot ik om een cursus kattenverzorging te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken. Ik vind katten de mooiste en liefste huisdieren die er zijn. Door de kattenoppasdienst ontmoet ik er vele en met mijn vaste oppaskatjes krijg ik een hechte band. Baasjes kunnen met een gerust hart vertrekken, wij zorgen voor zowel je huis als je lievelingen. We nemen de tijd om met hen heerlijk te spelen en te knuffelen. Houdt uw kat van wat meer rust ? Geen probleem, dan genieten we wel in alle stilte van elkaars gezelschap. In de nabije toekomst wil ik me nog verder gaan verdiepen in deze bijzondere wezens en plan ik nog om meer cursussen te gaan volgen, zodat ik de katten nog beter kan helpen.

     

 

Sylvie

Mijn enige assistente is Sylvie, mijn moeder. Ze is 47 jaar en heeft naast mij nog één andere, jongere, dochter. Wij wonen bij elkaar en zijn dan ook uitstekend op elkaar afgestemd. We hebben het grootste vertrouwen in elkaar en u weet perfect wie er bij u thuis komt, er zijn geen andere mensen in dienst.

 

Gevolgde cursussen

Kattenverzorging – Afstandsonderwijs

Kattengedrag 2.0 – Felinova Academie (Lesgeefster Anneleen Bru)

Gedragsproblemen bij katten – Felinova Academie (Lesgeefster Anneleen Bru)

Vachtverzorging 3.0 – Felinova Academie (Lesgeefster Jet Bijen)

EHBO voor honden en katten – Lezing (Lesgeefster jet Bijen)

 

Dankwoord

We wensen iedereen die reageerde op onze oproep om een foto van hun kat(ten) op te sturen zodat we deze website ermee konden opfleuren, nogmaals van harte te bedanken.