Trimmen bij je thuis
Individueel voedingsadvies
Krabpalen op maat

Krabpaal op maat kopen

Door een krabpaal op maat te kopen voor je kat, zorg je ervoor dat hij zijn eigen nagels prima kan verzorgen, hij lekker kan krabben bij het wakker worden of bij stressmomentjes. Op die manier zal de kat ook minder aan je meubels krabben. Wil je dat de krabpaal goed gebruikt wordt? Geef hem dan een centrale plaats in je huis en stop hem niet weg in een vergeten hoekje. Wij bieden de krabpalen aan in alle maten, voor alle rassen en in een enorme keuze aan kleuren en stoffen zodat je er zeker eentje vindt die bij je lieve huisdier – en je interieur – past.

Benieuwd naar onze webshop? Of heb je vragen?

Een krabpaal op maat kopen voor je kat

Om te vermijden dat je kat te zwaarlijvig wordt, of om hem een beetje te laten afvallen, is één van de belangrijkste adviezen binnen dieetbegeleiding om de kat meer te laten bewegen. Daarom is het leuk een krabpaal te kopen die meerdere verdiepingen heeft of te investeren in een kattenmuur! In onze webshop vind je kleine en grote krabpalen, van simpele modellen tot uitgebreide kattenmeubels. Wij bieden ook krabpalen van het kwalitatieve merk Rufi aan. Deze krabpalen kan je volledig op maat samenstellen, waardoor je exact wat je zoekt kan kopen. Je kan dus gegarandeerd een krabpaal op maat van je kat kopen, ook al is het een kleine kitten of een grote kater. Wij raden steeds aan een krabpaal op maat aan te schaffen wanneer je een kat adopteert. Wordt je kat te oud of in het slechtste geval, te ziek om zijn nagels te verzorgen met de krabpaal, dan kan je onze kattentrimmer contacteren voor hulp.

Geselecteerd aanbod

Neem een kijkje in de webshop

Ben je overtuigd van het nut van een krabpaal op maat voor je kat en wil je er graag eentje kopen? Dan kan je de krabpaal van je dromen in onze webshop bestellen en komen ophalen bij ons in Adinkerke of Wevelgem, of wij leveren ze aan je deur in West-Vlaanderen. Een leveringsdienst bezorgt de producten in de rest van België. Ben je niet zeker over de kleuren van het hout of de stof die je wil kiezen voor je Rufi-krabpaal? Neem dan een kijkje tussen de voorbeeldfoto’s van de opties voor Rufi of neem contact met ons op, we helpen je graag verder.