Een CATPARTY bij jou thuis !

Catparty@home


Een gezellige namiddag of avond doorbrengen met je vrienden en vriendinnen die allemaal dezelfde passie hebben: KATTEN.  Iedereen kent al jaren het principe van de homeparty's. Je kan het zo gek niet noemen of er kan bij je langsgekomen worden voor een leuke babbel en het voorstellen van allerlei producten.


Vanaf nu kunnen wij dit dus aanbieden voor katten. Je kan in een huiselijke sfeer kennis maken met exclusieve en duurzame kattenspeelgoed, slaap- en krabmogelijkheden, voederbakjes,...We gaan voor een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit bij al onze spulletjes en onze eigen 15-kattige jury is heel streng.


Naast de verkoop van die spullen geven we je allerlei tips en advies over hoe we onze katten gelukkig kunnen maken in huis. We doen dit niet enkel in de vorm van een lezing, maar ook vooral door jullie 'spelenderwijs' iets bij te brengen. En welke eigenaar wil nu niet dat zijn kat gelukkig is ? Wie wil er weten welke producten nu echt geschikt zijn voor de kat en welke zeker af te raden zijn, maar vooral waarom ? Want pas dan kun je later ook nog de juiste keuzes maken. We garanderen jullie een leuke en leerzame party !


Deze homeparty is volledig gratis voor de gastvrouw/gastheer in West- en Oost-Vlaanderen.  Voor andere provincies vragen we een kleine kilometervergoeding. Hij of zij  krijgt bovendien een geschenk aangeboden in verhouding met de verkochte kattenspullen.  


Ondanks het feit dat het hier over een catparty gaat, blijven de dieren van de genodigden veilig in hun eigen thuis. Katten van de gastheer/gastvrouw zijn natuurlijk wel welkom als ze intresse tonen in de speeltjes, benodigdheden en vreemde mensen in hun huis.


Interesse ? Stuur ons een mailtje via de contactpagina of bel me op, dan kijken we samen welke data het best past. De cat homeparty kan doorgaan vanaf het ogenblik dat je vier gasten hebt.