Trimmen bij je thuis
Individueel voedingsadvies
Krabpalen op maat

Rufi-krabpaal bestellen voor je kat

Bij ons kan je een gepersonaliseerde Rufi-krabpaal bestellen. Rufi Drapaki is een gerenommeerd merk voor krabpalen en andere kattenaccessoires. Al decennialang maken zij krabpalen uit massief hout, waardoor ze ook stevig genoeg zijn voor iets zwaardere en actieve katten. Door een Rufi-krabpaal te bestellen, weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Benieuwd naar onze webshop? Of heb je vragen?

Een leuke Rufi-krabpaal laten personaliseren en bestellen voor je kat

Wat begon als een klein familiebedrijf groeide uit tot de grootste producent van krabpalen in Europa. Bij Rufi kan je zelf de kleur van het hout, de stof en zelfs van het touw van je krabpaal kiezen. Zo kan je een krabpaal bestellen die volledig in je interieur past, allemaal dankzij Rufi. Je kan alvast een kijkje nemen naar de verschillende opties van kleuren en stoffen en het perfecte speelparadijs voor je kat samenstellen. Een krabpaal is daarnaast ook goed voor de nageltjes van je kat. Hij kan die namelijk zelf onderhouden dankzij de krabpaal. Heeft je kat medische problemen of wordt ze een jaartje ouder waardoor het zelf onderhouden van de nagels te moeilijk wordt? Dan kan u bij onze kattentrimmer een afspraak maken. Zij komt bij jou thuis in heel West-Vlaanderen om de nagels en vacht van je kat vachtvriendelijk te trimmen.

Geselecteerd aanbod

Stel de perfecte krabpaal samen

Om een krabpaal op maat te bestellen van het kwalitatieve merk Rufi, kan je bij ons zeker terecht. Wij verkopen ook andere merken, maar die zijn niet even personaliseerbaar als een Rufi-krabpaal. Stoffen en kleuren die in de basisprijs van de krabpaal zijn inbegrepen, kan u rechtstreeks bestellen in onze webshop. Kiest u voor een kleur of stof die een meerprijs met zich meebrengt? Dan kan u ons contacteren voor hulp bij het bestellen van je Rufi-krabpaal. Zo’n krabpaal heeft heel wat voordelen en het speelplezier van je kat alleen al zal het de investering meer dan waard maken!