Je kat trimmen


Het is niet altijd makkelijk om een kat te trimmen, zeker niet als het een katje is dat je het best niet zonder handschoenen aanpakt. Daarom bieden wij een trimbeurt aan voor je kat, gewoon in jouw eigen huis in West-Vlaanderen! De meeste katten kunnen zich perfect verzorgen zonder tussenkomst van de mens. Maar af en toe hebben ze wat hulp nodig, en dan kom ik met veel plezier langs bij je thuis. Zo wordt een trimbeurt heel wat minder stresserend voor je kat.

Je kat laten trimmen in eigen huis


Als ervaren kattentrimmer weet ik hoe je een kat het best rustig houdt terwijl je zijn vacht aan het trimmen bent. Daarnaast is het erg belangrijk om je kat vachtvriendelijk te trimmen. Te veel trimmen is niet goed, maar te weinig ook niet. Elk ras is anders, maar dankzij mijn ervaring kan je er zeker van zijn dat jouw kat na zijn trimbeurt weer rondloopt met de perfecte vacht. Tijdens de trimbeurt kijk ik ook naar de oogjes, oren en het gebit van je kat. Merk ik dat daar iets mis is of merk ik dat het lijkt alsof je kat pijn heeft tijdens de behandeling, dan meld ik dit en verwijs ik je door naar de dierenarts. Ook de nagels van je kat kan ik voor jou bijknippen indien je kat dit zelf niet meer kan wegens ouderdom of ziekte. Investeer in een leuke krabpaal en dan verzorgt je kat haar nagels helemaal alleen.

Maak een afspraak


Heb je moeilijkheden om je kat te trimmen of kan je professionele hulp gebruiken bij het verwijderen van vervilting? Ik help jou graag zodat je kat zich weer helemaal goed in zijn vel kan voelen. Een trimbeurt kan echt het verschil maken voor de gemoedsrust van je lieve kat. Maak gerust een afspraak voor een trimbeurt in West-Vlaanderen via ons contactformulier.