Felix Fortuna

Alles voor gelukkige katjes...en zoveel meer

Mijn naam is Kelly Vandewiele, en ik ben de trotse zaakvoerster van Felix Fortuna. Met 30 jaar levenservaring en een passie voor dieren die diep in mijn hart geworteld is, begon mijn reis in 2017 als kattenoppas aan huis. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een gepassioneerd avontuur.

Mijn passie voor katten, ik heb maar liefst 24 schatten van katjes bij me thuis, leidde me enkele jaren terug naar het Huisdier Kennisinstituut in Nederland waar ik mijn opleiding voltooide als niet-invasief kattentrimster. Tijdens mijn opleiding had ik het voorrecht les te krijgen van niemand minder dan Jet Bijen-Veldhoen en mocht ik stage lopen bij Wendy Grover, auteur van het boek 'Klitvrije Kat, zo doe je dat'.

De honger naar kennis was echter nog niet gestild en ik bleef streven naar verdere expertise. Ik volgde dan ook talloze cursussen in het binnen- en buitenland, over uiteenlopende onderwerpen. Mijn focus lag onder andere op kattengedrag en het belang van voeding.

Door deze kennis kon ik ook de diensten van Felix Fortuna uitbreiden en staan we katteneigenaren graag bij als het gaat over gedrag- en voedingsadvies. Maar dat is niet alles. Ik werd echt gebeten door de dierenvoedingsmicrobe als het ware en specialiseer me nu verder in hondenvoeding, zodat ik ook baasjes kan helpen die vragen hebben over de voeding en hoe hun hond gezond te houden. Bij Felix Fortuna geloven we immers dat alle huisdieren recht hebben op de hoogste kwaliteit zorg en voeding.

Onze toewijding aan dierenwelzijn, voortdurende educatie en persoonlijke aandacht voor elk huisdier blijven de kern van onze missie bij Felix Fortuna. Ik ben er trots op om een deel te mogen uitmaken van uw reis met uw huisdier(en) en sta altijd klaar om u te ondersteunen en te adviseren. Ik kijk ernaar uit om samen met u en uw huisdier beter te leren kennen en een blijvende band op te bouwen.

Kelly Vandewiele