logo Kattentrimster Felix Fortuna Waarom kiezen voor een Rufi krabpaal

Rufi Drapaki Krabpalen

Waarom kiezen voor Rufi krabpalen?

De Rufi Drapaki krabpaal past altijd bij je interieur

Een Rufi Drapaki wordt pas in het atelier gemaakt als de bestelling geplaatst wordt. De krabpaal wordt dus voor u op maat gemaakt. Vergeet de standaard krabpaal in de winkel met de schreeuwerige kleuren. Bij Rufi Drapaki kan gekozen worden uit maar liefst 21 verschillende stoffen, 10 houtsoorten, 3 sisalmatten en 5 soorten sisaltouw. Alsof dit nog niet voldoende is kunnen vele modellen nog uitgerust worden met andere kussens of accesoires. Kortom, de rufi krabpaal is een krabpaal op maat, aan te passen volgens je eigen smaak.

Collage van voorbeelden krabpalen Rufi Drapaki

De Rufi Drapaki krabpaal is duurzaam

De krabpalen van Rufi Drapaki en hun andere producten zoals krabtonnen, werpkisten en meubelen zijn heel stevig. Ze zijn een goede investering. Vergeet de krabpalen die na een tweetal jaren rijp zijn voor de vuilnisbelt. De Rufi Drapaki krabpalen gaan vele jaren extra mee, ook als je een grote kattenfamilie hebt. Toch een onderdeel die na jaren dienst aan vervanging toe is of wil je de krabpaal uitbreiden? Geen probleem, alle onderdelen zijn los te verkrijgen, ook als het model die je koos niet meer gemaakt wordt.

Collage van voorbeelden krabpalen Rufi Drapaki

Rufi Drapaki krabpalen zijn geschikt voor alle soorten katten

Door het gebruik van massief hout, kwaliteitsvolle sisal en stevige verbindingsstukken zijn alle producten van Rufi Drapaki geschikt voor zowel kittens, actieve of rustige katten, maar ook grote en zware katten.

Collage van voorbeelden krabpalen Rufi Drapaki

Rufi Drapaki, een hygiënische oplossing

Ken je het probleem? Je hebt net een dure krabpaal aangekocht en je kat geeft erop over. Het kan een uitdaging zijn om alles weer netjes te krijgen. Bij Rufi Drapaki zijn alle kussen (behalve indien anders vermeld)afwasbaar in de machine op 30°C. Ze zijn dus niet enkel geschikt voor bij je thuis, maar ook in pensions, cattery's en asielen.

Collage van voorbeelden krabpalen Rufi Drapaki

Kies voor een krabpaal van Europese makelij.

De Rufi Drapaki Krabpaal wordt al tientallen jaren volledig in Polen gemaakt. Het is een gerenomeerd merk die staat voor kwaliteit.

Collage van voorbeelden krabpalen Rufi Drapaki

Overtuigd? Neem snel een kijkje in onze webshop. Nog vragen? Bel ons op of stuur een mailtje en we helpen je graag verder.